undermenu
 
 
 
under_undermenu

Untitled Document

VM I FOOTBAG
--------------------------------------------------------------------------------------
VM har været afholdt 25 gange og er den største og vigtigste turnering i verden. Langt de fleste gange har begivenhederne foregået i USA, hvor sporten kommer fra, men efter sporten nu også har vokset sig stor i Europa, vil denne turnering i højere grad finde sted flere forskellige steder i verden. Sidste år var Canada VM-værter for tredje gang. I år skal Finland for første gang være værter for denne enorme begivenhed.

 

Verdens bedste footbag spillere mødes en uge og konkurrerer om den fornemeste titel. Repræsentanter fra næsten alle footbag nationer vil være samlet og spillernes niveau i alle discipliner er meget højt. Der vil blive afholdt konkurrencer i disse discipliner:

Freestyle:
Intermediate Single Freestyle
Men’s Open Single Freestyle
Women’s Open Single Freestyle
Women’s Open Double Freestyle
Men’s Open Double Freestyle
Open Mix Double Freestyle
Men’s Shred30
Women’s Shred30

Big 3

Net:
Intermediate Single Net
Intermediate Double Net
Women’s Open Single net
Women’s Open double net
Men’s Open Single Net
Men’s Open Double Net
Open Mix Double Net

VM er en såkaldt penge event. forstået på den måde at Open spillere kan vinde penge. Frivilligt kan de vælge at indskyde penge ved registreringen som udgør kontante præmier. Dette er et fjollet amerikansk fænomen som bliver brugt ved mange turneringer i USA hvor det ikke er frivilligt. Pengepræmierne er små og varierer mellem $30-50 pr. disciplin.Kontakt footbagdenmark