undermenu
 
 
 
under_undermenu

Untitled Document

EM I FOOTBAG
--------------------------------------------------------------------------------------
EM er naturligvis den absolut største og vigtigste europæiske turnering. Spillere fra Danmark, Finland, Tyskland, Tjekkiet, Schweiz, Østrig, Frankrig, Estland, Polen, Slovakiet og England vil konkurrerer om titlen som Europæisk Mester. Der bliver afholdt konkurrencer i følgende discipliner:

Se hjemmesiden fra EM i Footbag i København i 2004 her...

Ryan Mulroney afslutter sin rutine med en "paradox flail" De dyre drenge Mads Hole og Thomas Mortensen i sponsortøj fra Bankeråt

Freestyle:
Intermediate Single Freestyle
Men’s Open Single Freestyle
Woman’s Open Single Freestyle
Open Double Freestyle
Open Shred30
Open Big 3

Net:
Intermediate Single Net
Intermediate Double Net
Open Single Net
Open Double Net
Golf

EM i nyere tid har været afholdt 6 gange. Senest i 2004 i København. EM har udviklet sig i takt med udbredelse af sporten i Europa, som eksploderede på grænsen af dette årtusinde. Derfor bliver eventen stadig større samt bedre organiseret år efter år og spillernes niveau bliver konstant hævet. Det er ikke så underligt set i lyset af Europa har fostret en regerende dobbelt verdensmester i samtlige freestyle discipliner samt 10 freestyle spillere på verdens top 20.

EM er en åben turnering dvs. at ikke europæiske spillere kan deltage. Man kårer de bedste spillere i turneringen samt de bedste europæiske spillere. Topspillere fra eksempelvis USA, Canada, Japan, Australien, New Zealand og Rusland konkurrerer således med europæiske spillere til EM.

Turneringen er kendt for at arrangere nogle fantastiske fester og der er altid en varm og åben atmosfære. Uden for konkurrencerne spiller alle med alle uanset niveau, køn, alder eller nationalitet. EM er et brag af en oplevelse hvis du er footbag spiller uanset om du vil konkurrere eller ej. Du vil møde mennesker fra hele verden som har samme hobby som dig selv og den bliver udøvet nonstop fire dage i træk. Du vil først rigtigt forstå hvad footbag er når du har oplevet denne event!Kontakt footbagdenmark