undermenu
 
 
 
under_undermenu

Untitled Document

FOOTBAG CAMP ROSKILDE FESTIVAL
--------------------------------------------------------------------------------------
Footbag har siden midt firserne været en del af festival kulturen i Danmark. De senere år er endnu flere festivaldeltagere begyndt at spille footbag. Fænomenet passer til åben himmel, sommer, musik og unge mennesker. KFK har været repræsenteret på Roskilde Festivalen flere gange de senere år.

 

Rigtig mange begejstrede og interesserede blandt festivalpublikummet har fået andet og mere end fest og musikoplevelser med hjem. Der bliver lavet tricks og tekniske lækkerier på samlebånd for de store horder af mennesker som passerer Sports Agoraen under warm-up dagene ved dette års festival. Som altid bliver et stort antal unge inspireret og aktiveret af footbag på Roskilde Festivalen, som stadig formår at støtte op om de ægte og cool tendenser i ungdomskulturen.

I år vil footbaggerne være tilstede ved Sports Agoraen, hvor man kan deltage i work-shops og lure tricks mm. På Agora South vil der også blive fremvist mindre footbag shows i løbet af disse dage. Under festivalen vil spillerne give den gas ved den nye scene Cosmopol.

 


Derudover vil der naturligvis foregå improviseret shred over alt på festival pladsen.Kontakt footbagdenmark