undermenu
 
 
 
 
under_undermenu

MÅNEFISKEREN
--------------------------------------------------------------------------------------
Dette sted har gennem de sidste 5 år været centrum for de fleste freestyle orienterede footbag spillere; begyndere som professionelle. Da Christiania er en turist attraktion besøgt af mange unge, kommer der footbagspillere fra hele verden.

Café Månefiskeren   Vores sport smitter af på væggene


Skal du spille, lære eller bare have et glimt af de bedste danske freestylere er det her det sner hvis solen skinner. På dage med meget høje temperaturer vil de fleste sessions primært foregå om formiddagen eller sent på dagen.

Faktisk er det stedet hvor der er størst sandsynlighed for at finde improviseret footbag når vejret ellers tillader det. På Café Månefiskeren kan man købe de footbags som bliver brugt til moderne freestyle, og der er rigeligt af typer at vælge imellem. Månefiskeren er lukket om mandagen, men man kan dog stadig være heldig at finde en enlig entusiastisk footbag spiller med sved på panden. Mangler du inspiration, en rigtig footbag eller måske nogen at spille med så kom forbi på en dag med godt vejr.

 

Den nemmeste måde at stedet på er ved at spørge efter Café Månefiskeren efter du er kommet ind på Christiania gennem hovedindgangen. Du er det rigtige sted når du opdager et fodpose.dk- logo som vi har spray malet på jorden og muren.

Se Rejseplanen!     

Kontakt footbagdenmark