undermenu
 
 
 
 
under_undermenu

KFK
--------------------------------------------------------------------------------------
Københavns Footbag Klub (KFK) er det centrale danske footbag organ øst for Storebælt, og har ansvaret for den nationale hjemmeside, samt at stille med to danske EFC repræsentanter. KFK har yderligere til formål at samle, fremme og servicere sporten på alle niveauer i hele Danmark samt repræsentere landet udadtil i den internationale footbag verden.

KFK er bosat på nettet og iværksat af meget erfarne footbag spillere med adresse i København. KFK kan tilbyde ordentlige træningsfaciliteter og en seriøs indgang til sporten. Mange af KFK’s aktiviteter foregår primært i København, men der laves aktiviteter i hele Danmark samt udlandet såsom footbag shows, workshops, sessions, aktivitetsdage, aktivitetsweekender, turneringer, ture til EM og VM osv.

Footbag er på vej frem og derfor er det på tide vi får fundet alle spillere i Danmark eller de finder os. Alle er velkomne i DFK uanset alder, køn, nationalitet eller adresse og vi vil meget gerne hjælpe nye eller eksisterende footbag foreninger med gode råd og masser af information.

BESTYRELSE
--------------------------------------------------------------------------------------
Formand: Mads Hole
Næstformand: Mads Neuhard
Best.medlem: Lise Thygesen
Best.medlem: Kim Mortensen
Best.medlem: Tobias Larsen


Download foreningens vedtægter

Download generalforsamlings referat

Download indmeldelsesblanket


MEDLEMSKAB
--------------------------------------------------------------------------------------
Kunne du tænke dig at lære at spille footbag, eller blive bedre end du er nu? Vil du gerne støtte og fremme interessen omkring footbag i Danmark. Så meld dig ind i Københavns Footbag Klub (KFK) nu med det samme.

Meld dig ind og bliv en af hjemmedrengene!


Det eneste du skal gøre er at downloade en indmeldelse, printe den ud, udfylde den og sende den til KFK (v./ Mads Neuhard, Rantzausgade 8A, 2.th, 2200 Kbh N.), samt indsætte et halvårligt kontingent på 150 kr. på foreningens konto (kontonr. osv. står på indmeldelsesblanketten). Se så at komme igang!!!!


     

Kontakt footbagdenmark